Ξεκινήστε την επιχείρηση σας στον Πύργο Almas στο Ντουμπάι!

10
Oct
2024
10.10.2024

Ανακαλύψτε premium χώρους γραφείου στην περιοχή των Jumeirah Lake Towers (JLT).

Ο πύργος Almas υψώνεται ως το κορυφαίο επιχειρηματικό κέντρο στο JLT, προσφέροντας μια ασύγκριτη τοποθεσία στην καρδιά της ακμάζουσας εμπορικής περιοχής του Ντουμπάι. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και άψογη σύνδεση με βασικές επιχειρηματικές περιοχές, ο Πύργος Almas είναι η ιδανική έδρα για κορυφαίες επιχειρήσεις. Η στρατηγική του θέση στο JLT τοποθετεί τις επιχειρήσεις σε μια ζωντανή, δυναμική κοινότητα που περιβάλλεται από εκπληκτικές λίμνες και μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για φαγητό, αναψυχή και lifestyle, καθιστώντας το, το τέλειο περιβάλλον για επαγγελματίες να συνδέονται, να καινοτομούν και να αναπτύσσονται.

Τώρα είναι η ευκαιρία σας να εγκατασταθείτε στην κορυφαία ελεύθερη ζώνη του DMCC με τα νέα Premium Γραφεία DMCC. Ανακαλύψτε εκπληκτικά φινιρίσματα σε χώρους γραφείων με service, προσαρμοσμένες ανέσεις, εύκολη πρόσβαση στο JLT και τις γύρω περιοχές και πολλά άλλα.

Σημαντικότερα χαρακτηριστικά:

Έως 6 άδειες Visa ανά γραφείο!

Πλήρως επιπλωμένοι και έτοιμοι προς μετακόμιση χώροι!

Καλύπτονται οι χρεώσεις DEWA (για νερό και ρεύμα), ψύξης και service!

Διαθέσιμη 24ωρη ασφάλεια!

Μην χάσετε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία. Στο Law Concept μπορούμε να βοηθήσουμε με την διαδικασία της εγγραφής σας, έτσι ώστε να μετακομίσετε σύντομα στον νέο, αναβαθμισμένο χώρο εργασίας σας στην καρδιά του JLT!