Είσαι επαγγελματίας στο χώρο του gaming; Let the game begin!

14
Dec
2017
14.12.2017

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει το GiGignite! Σε περιμένουμε ναδιαμορφώσεις με τις δικές σου ερωτήσεις την 4η -last but not least- ενότητα του Get into Games, αφιερωμένη στο gaming και την επιχειρηματικότητα!

Μαζί μας στο INNOVATHENS θα βρεθούν ομιλητές-experts από τους χώρους του gaming, των επιχειρήσεων, του marketing και όχι μόνο: η Μαίριλυ Μητροπούλου από τη Google, η Ρένια Παπαθανασίου από τη ViRA, ο Πρόδρομος Τσιαβός και Ηρακλής Παπαθεοδώρου από το Τμήμα Ψηφιακής Ανάπτυξης της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, ο Γιώργος Γιαννακέας, ο Γιάννης Γιανναράκης & ο Γιώργος Μαρκατάτος από τον ΣΕΚΕΕ, ενώ αποκλειστικά για το GiG-ignite, έρχεται στην  Ελλάδα ο καταξιωμένος Δανός strategic consultant Christian Fonnesbech!

Πώς χρηματοδοτώ ένα video game; Ποιους κινδύνους και ποιες δεσμεύσεις κρύβει το funding; Πώς κατοχυρώνω την ιδέα μου; Ποιο είναι το target group στο οποίο απευθύνεται το παιχνίδι μου; Πώς το κάνω featured στο Play Store; Πώς επιλέγω το πιο κατάλληλο κανάλι για να το προωθήσω;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις frequently asked questions που σίγουρα σε έχουν απασχολήσει ή σε απασχολούν αν είσαι επαγγελματίας των games, designer ή developer, και θέλεις να προωθήσεις το παιχνίδι σου στην αγορά. Σε περιμένουμε στο INNOVATHENS για να λύσεις όλες σου τις απορίες!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.