Γιατί να ξεκινήσεις την εταιρεία σου στο Ντουμπάι ; Προνόμια και Παροχές

4
Oct
2024
4.10.2024

Τα χαρακτηριστικά της ελεύθερης ζώνης και οι παροχές για τα μέλη είναι ευνοικά και αφορούν σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας μιας νεοσύστατης εταιρίας.

Πλήρης ιδιοκτησία της επιχείρησης

Κατ’ αρχάς όσον αφορά την ιδιοκτησία της επιχείρησης σας με βάση τα χαρακτηριστικά της ελεύθερης ζώνης, η επιχείρηση ενώ είναι εγκατεστημένη στο εξωτερικό, παρέεται πλήρης επαναπατρισμός του κεφαλαίου σας. Ειδικότερη παροχή για τα μέλη είναι η απόλυτη ιδιοκτησία της εταιρίας, χωρίς να είναι αναγκαία η ύπαρξη τοπικού συνεργάτη, και η δυνατότητα ελεύθερης μετακίνησης τψν χρημάτων σας παγκοσμίως.

Φορολογικά οφέλη

Ως προς τα φορολογικά οφέλη, προσφέρεται φορολογικός συντελεστής εισοδήματος σε ποσοστό 0% και σε ιδιώτες και σε εταιρείες. Παροχή για τα μέλη αποτελεί η ευχέρεια επένδυσης των πόρων σας στον τομέα που έχει την μεγαλύτερη σημασία γαι εσάς τους ίδους.

Δυναμική κοινότητα

Στην ελεύθερη ζώνη ανθρώπινο δυναμικό 100.000 ατόμων, ζουν και εργάζονται σε 87 πύργους. Κάθε μέλος γίνεται μέρος της κοινότητας της DMCC, η οποία στηρίζει όλους τους τύπους των επιχειρήσεων.

Επιχειρηματική ανάπτυξη

Συνεδρίες κατάρτισης και εκδηλώσεις δικτύωσης πραγματοποιούνται ανά χρονικά διαστήματα στην ελεύθερη ζώνη, ενώ συγκεκριμένα τα μέλη επωφελούνται με πολύτιμες γνώσεις από το πρόγραμμα “Knowledge series” της DMCC, των μηνιαίων εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και των workshops. Ταυτόχρονα προσφέρεται δυνατότητα σύνδεσης και επικοινωνίας με τα υπόλοιπα μέλη και προωθείται η ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και ευκαιριών στις εκδηλώσεις δικτύωσης, στα οποία παρέχεται πρόσβαση με την απόκτηση ιδιότητας μέλους για συγκεκριμένα clubs.

Ισχυρό νομικό πλαίσιο

Η ελεύθερη ζώνη αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, το οποίο επιτρέπει ένα μεγάλο εύρος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, με παρaδείγματα δραστηριοποίησης στην περιοχή τις: Kimberly Process, OECD Guidance, Dubai Gold Delivery Standard. Επιπρόσθετα, η DMCC πληρώντας τις διεθνείς προδιαγραφές, προσφέρει στα μέλη ένα ασφαλές περιβάλλον λειτουργίας, ώστε να συναλλάσεστε με σιγουριά.

Στεγαστικές λύσεις

Όσον αφορά την στέγαση της εταιρίας, δίνεται ποικιλία επιλογών ανάμεσα σε δυνατότητες ιδιοκτησίας πλήρους κυριότητας, εμπορικών (flexi desk, serviced offices, physical offices) και οικιστικών ακινήτων για αγορά ή ενοικίαση σε ανταγωνιστικές τιμές. Για τα μέλη, η DMCC παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε, δίνοντας τις σωστές λύσεις. Υπάρχει και η επιλογή αύξησης του στεγαστικού χώρου, μαζί με την επέκταση της επιχείρησης σας.

Γρήγορες, αποδοτικές και ψηφιακές διαδικασίες σύστασης εταιρείας

Τέλος, στο πνεύμα της ανάγκης απλούστευσης των διαδικασιών, στην ελεύθερη ζώνη έχει εγκαθιδρυθεί η απλουστευμένη και εκσυγχρονισμένη έκδοση όλων των εγγράφων και των αδειών απαραίτητων γαι τις εταιρείες. Επιπλέον, τα μέλη απολαμβάνουν εύκολες και διαδικτυακές, χωρίς προβλήματα διαδικασίες μέσω του DMCC Member Portal, που σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Η lawconcept κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε σχετική απορία και να συνδράμει στην διαδικασία αυτή!